Montaj hale metalice

Structura metalica

Structura metalică uşoară sau zincată este una dintre cele mai rapide şi eficientă soluţii. Pe lângă gradul ridicat de flexibilitate conferă un avantaj pentru crearea unor spaţii adaptabile pentru ori ce situaţie. Structura metalică uşoară poate fi utilizată pentru construcţia unei case. O metodă inovativă flexibilă, rezistenţă şi la preţuri reduse. În același timp se mai pot construii Garaje, Copertine, Birorui sau se pot realiza mansardari. Pentru obţinerea profilelor metalice se foloseşte tablă zincată amputisată. În funcţie de necesitățile clientului profilele au diverse forme cele mai cunoascute fiind Z şi C dar în acelaşi timp existând şi profile de tip U, SIGMA sau T. Componentele structurii metalice uşoare sunt: stâlpi, grinzi, contravânturi, panele de acoperiş, riglele de faţadă.

Panouri Sandwich

Panoruile Sandwich au două importante utilităţi şi anume de acoperire sau de perete .Fiind una dintre cele mai bune variante de pe piaţă ,vine într-o gama largă de modele pentru satisfacerea dorinţelor şi necesităţilor clienţilor.Fie că le veţi utiliza pentru realizarea acoperişului,închiderea pereţilor,sau compartimentarea clădirii ,panourile sandwich vor oferi clădiri tale rezistenţă,confort fonic,confor termic cât şi un asptect impunător . Panourile sandwich sunt  compuse  din două foi de tablă din oţel,oţel inoxidabil,fibră de sticlă etc. şi un miez izolator.Miezul izolator poate fi vată minerală, spumă poliuretanică, spumă policianurata sau polistiren.

Tabla cutata si table sinus

Tabla cutata folosita adesea pentru inchiderea peretilor este, de asemenea si un element de rezistenta.

Se poate folosi si in cladirile noi dar si la cele care necesiota renovara.

Oferind o gama larga de utilizare, proiectantii si arhitectii au o plaja larga de deschiderea atunci cand vine vorba de design si proiectare.

Tabla sinus este folosita atat pentru compartimentare cat si pentru inchierea pertilor exterior sau pentru extinderea cladirilor.

Asemenea tablei cutata, table sinus exista intr-o gama foarte larga de culori.

Poate fi folosita in domeniul halelor de depozitare sau chiar industriate, zootehnice si agricole, spatii comerciale si birouri.

Ofera un timp redus de executie si se paote folosi atat orizontal cat si vertical sau diagonal.

Asigură o impermeabilitate excelentă.

Panourile Sandwich

Utilitatile panourilor sandwich sunt dovedite in timp si au utilitati foarte importanta, atat pentru acoperire cat si pentru folosirea lor ca pereti.

Gama diversificata de modele si culori vine sa satisfaca dorintele si cerintele clientilor, acoperind toate gusturile si necesitatile in functie de proiect.

Ofera confort, rezistanta si un transfer termic foarte bune.

In functie de proiect, se pot utiliza urmatoarele tipuri de panouri sandwich:

  • fonoabsorbante
  • rezistenta la foc
  • rezistenta la umiditate
  • cu spuma poliuretanica

Peretele cortină

Peretle Cortina sau fatadele Cortina reprezinta o optiune atunci cand vine vorba de imbracarea unei constructii datorita timpului redus de executie.

Diversitatea tipurilor de pereti Cortina reprezinta de asemenea un motiv pentru a opta pentru acest tip de lucrare.

Cel mai folosit este cel classic in care profilele acopera sticla pe fiecare muchie, oferind astfel siguranta si confort termic.

Sunt folosita pentru:

  • Birouri
  • Banci
  • Showroom-uri
  • Sali de sport
  • Locuinte

Membrană hidroizolantă

Se utilizeaza pentru terase, acoperisuri, terase si bazine.

Se folosesc material sintetice de inalta calitate.

Are o rezistenta foarte ridicata la interperperii, factorii de mediu chiar si solicitari mecanice.

Are avantajul faptului ca este reciclabila